Nyt i MIX 2023

MIX Abonnementet bliver helårligt!
I forlaget har vi efter længere tids overvejelser og sparring valgt at justere i abonnementet. Kort fortalt forlænger vi abonnementsperioden til et år for samme pris, som i øjeblikket er pr. halve år. Det betyder i praksis, at abonnementet kun koster det halve - til gengæld skal der også kun vælges 4 abonnementsbøger én gang om året. Alle abonnementets øvrige fordele, herunder rabatordninger, kan I få glæde af hele året uden at betale ekstra. Det giver i praksis lidt færre forudvalgte bøger med posten og måske lidt flere frie midler til at anvende rabatordningerne på hele bagkataloget. Samtidig håber vi i Dansk Sang, Musiklærerforeningens forlag, at alle skoler kan få råd til et bogabonnement og dermed kombinere sangbøger og analoge udgivelser med digitale læremidler.

Hvad betyder ændringen for eksisterende abonnenter:

  • Eksisterende abonnenter glider automatisk over i den årlige abonnementspris på kun 750,- (incl. moms).
  • Bogpakken til vinter udebliver, og I opkræves ikke yderligere abonnementspris for perioden frem til 1. april.
  • I modtager henvendelse om næste årlige abonnementsperiode i marts 2024.
  • Den årlige abonnementspris på MIX falder fra 1500,- til 750,- (incl. moms).

Er du i tvivl om noget, så tag endelig kontakt til forlaget.


Læs om nyhederne i forbindelse med forårspakken 2023:

 700 sange i sangbanken
Vi har rundet 700 sange i sangbanken! Vi arbejder på inden for de nærmeste uger at få alle sange fra Dansk Sang 500 (vores nye sangbog) ind i sangbanken. Samtidig implementerer vi en ny visning af sangteksterne, så det nu kan fungere langt bedre at vise sangene direkte på storskærm, hvis man selv spiller til.

 Dansk Sang 500
I starten af april udkom 5. udgave af Dansk Sang - Dansk Sang 500. Sangbogen findes i spiraludgave (med melodi og becifring) og i en tekstudgave til eleverne. Begge versioner af sangbogen findes i bogpakkens GAVELISTE, så I som MIX Abonnenter kan vælge en sådan, hvis dette ønskes. Som MIX Abonnent kan I med fordel tilkøbe tekstudgaver til eleverne med 25% i rabat. Vores nye udgave har fået 150 nye sange. Samtidig har vi valgt et lettere (ikke tyndere) papirmateriale, som sammen med en forbedring af ryggens limning gør sangbogen mere slidstærk. Læs mere om Dansk Sang 500 på dansksang.dk/ds500 

 MIX Xtra
I kender sikkert allerede Vikarmappen, som vi har tjekket op og fortsat udvikler på. Vi arbejder også med andre digitale Xtra-elementer til læreren, som vil blive tilgængelige. Det hele ligger i et nyt område i abonnementets profilområde, som vi kalder MIX Xtra - klik på MIX Xtra i menuen!

 Husk at markere dine interesser
Ønsker du flere bøger at vælge imellem i din bogpakke, så husk at afkrydse dine interesser. Det koster ikke ekstra. Målgruppen med færrest nye publikationer suppleres i særlig grad med yderlige valgmuligheder fra bagkataloget. Abonnerer du som musikskole eller kirke, så husk i særlig grad at få krydset dine interesser af i relation til disse områder - ellers kan du gå glip af helt nye bøger, som retter sig specifikt mod disse målgrupper. Hvis du husker at markere dine interesser, så får du mange flere relevante materialer at vælge imellem i GAVELISTEN. Juster dine interesser under MIX Profil